El refugi està ubicat a la planta baixa del centre polivalent del Port de Sa Calobra al terme municipal d´Escorca. S’hi pot accedir per la carretera de sa Calobra (MA 2141) i, a peu mitjançant les rutes del Torrent de Pareis i de sa Costera; també s’hi pot accedir per mar mitjançant els vaixells que surten diàriament des del Port de Sóller.

Les coordenades d’ubicació del refugi són: X 482843-Y 4411250

A l’interior, disposa de:

— Sala polivalent amb xemeneia (a l’hivern es subministra llenya), taula rectangular, bancs, cuina (gelera, vitroceràmica, microones, vaixella i estris per 10 persones) i escurador.
— Dormitori comunitari amb 5 lliteres amb una capacitat per a 10 persones. Les lliteres disposen de matalàs, coixí i un llençol de baix. És necessari dur tapament.
— Bany comunitari (amb 2 vàters, 2 dutxes i 2 renta mans).

El refugi de sa Calobra no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

1. Preu

L’import de la taxa per a l’ús del refugi i de les seves instal·lacions serà de 120 €/nit. Els usuaris empadronats a Escorca tendran una bonificació del 50%.

2. Fiança

Per motius de precaució es pagarà, a part de l´import de la taxa, una fiança de 100 € com a garantia. Aquesta es retornarà, al responsable, mitjançant ingrés a la compte proporcionada per l’usuari en un termini màxim de 5 dies, una vegada revisat i confirmat el bon estat de les dependències del refugi.

3. Impost sobre estades turístiques

A partir de la seva entrada en vigor, l’1 de juliol de 2016, i durant la seva vigència, l’impost sobre estades turístiques és aplicable als refugis als usuaris majors de 16 anys, per tant aquesta dada s’ha de fer constar i no es pot modificar una vegada realitzada la reserva.

La reserva per a l’ús del refugi es podrà fer amb una antelació màxima de 2 mesos.

La reserva per a l’ús del refugi serà per nits, sense que la duració de la mateixa pugui ser inferior a 2 ni superior a 6 nits consecutives.

És obligatori aportar totes les dades dels visitants a l’hora de realitzar la reserva. En cas contrari la reserva serà anul·lada

Introduexi les dates per fer la reserva

Resident a Escorca

Calendari de disponibilitat