El refugi està ubicat a la planta baixa del centre polivalent del Port de Sa Calobra al terme municipal d´Escorca. S’hi pot accedir per la carretera de sa Calobra (MA 2141) i, a peu mitjançant les rutes del Torrent de Pareis i de sa Costera; també s’hi pot accedir per mar mitjançant els vaixells que surten diàriament des del Port de Sóller.

Les coordenades d’ubicació del refugi són: X 482843-Y 4411250

A l’interior, disposa de:

— Sala polivalent amb xemeneia (a l’hivern es subministra llenya), taula rectangular, bancs, cuina (gelera, vitroceràmica, microones, vaixella i estris per 10 persones) i escurador.
— Dormitori comunitari amb 5 lliteres amb una capacitat per a 10 persones. Les lliteres disposen de matalàs, coixí i un llençol de baix. És necessari dur tapament.
— Bany comunitari (amb 2 vàters, 2 dutxes i 2 renta mans).

El refugi de sa Calobra no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

1. Preu

L’import de la taxa per a l’ús del refugi i de les seves instal·lacions serà de 150 €/nit. Els usuaris empadronats a Escorca tendran una bonificació del 50%.

2. Fiança

Per motius de precaució es pagarà, a part de l´import de la taxa, una fiança de 100 € com a garantia. Aquesta es retornarà, al responsable, mitjançant ingrés a la compte proporcionada per l’usuari en un termini màxim de 5 dies, una vegada revisat i confirmat el bon estat de les dependències del refugi.

3. Impost sobre estades turístiques

A partir de la seva entrada en vigor, l’1 de juliol de 2016, i durant la seva vigència, l’impost sobre estades turístiques és aplicable als refugis als usuaris majors de 16 anys, per tant aquesta dada s’ha de fer constar i no es pot modificar una vegada realitzada la reserva.

La reserva per a l’ús del refugi es podrà fer amb una antelació màxima de 2 mesos.

La reserva per a l’ús del refugi serà per nits, sense que la duració de la mateixa pugui ser inferior a 2 ni superior a 6 nits consecutives.

És obligatori aportar les dades de tots els visitants (total persones) i indicar del total de persones les que hi ha menors de 16 anys (menors de 16 anys). En cas contrari, la reserva serà anul·lada

Introduexi les dates per fer la reserva

Resident a Escorca

Calendari de disponibilitat